Wandelen

Genemuiden – Oranje route

De route was 13,7 km lang en beloofde prachtige uitzichten op het platteland van Overijssel. We begonnen we aan onze tocht met veel enthousiasme.al snel kwamen we langs veel bloemen, schapen en lammetjes langs de kant van de weg. Dit gaf een prachtige sfeer aan de wandeling en maakte het extra leuk. Het was ook fijn om de natuur in volle bloei te zien na de lange winter.

Echter, na een tijdje kwamen we op een lange weg terecht waar we vaak moesten uitwijken voor auto’s en motoren. Dit haalde wel een beetje de charme van de wandeling weg. Toch bleven we genieten van het prachtige uitzicht en de zon die fel scheen.

We besloten om ons tempo wat te verhogen, waardoor we uiteindelijk de 13,7 km aflegden in 2.36 uur, met een gemiddelde snelheid van 5,3 kmph. De route had een aantal uitdagende heuvels en we kwamen af en toe in de verleiding om te stoppen voor een pauze, maar we hielden vol. Misschien is het voor de volgende keer wel een idee om dat wel te doen

Uiteindelijk bereikten we het einde van de oranje route in Genemuiden, en we waren blij dat we het volbracht hadden. Ondanks de lange weg waar we vaak moesten uitwijken, was het nog steeds een mooie wandeling met prachtige bloemen, schaapjes en lammetjes. toch zou ik de route niet direct aanraden vanwege het vele verkeer.

Juve against Fantomas (1913)

Previous article

Filibus (1915)

Next article
Vincent Hofman
Muzikant, Vader, NAH, Vrijwilliger maar vooral levensgenieter

You may also like

Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.