De gemeente Ommen sluit aan bij Dimpact

Officiële drempelvrij onderzoeken voor versie 2 vanaf 15 april
28 maart
Dimpact logo
Dimpact en GovUnited stellen Programma van Eisen Burgerzakenmodules beschikbaar aan Marktplaats BZM van KING
10 april
Laat alles zien

De gemeente Ommen sluit aan bij Dimpact

De ambtelijke organisaties van de gemeenten Ommen (17.300 inwoners) en Hardenberg (59.600 inwoners) werken sinds 2012 samen onder de naam Bestuursdienst Ommen-Hardenberg. Gemeente Hardenberg is in 2008 lid geworden van coöperatieve vereniging Dimpact. Door haar ambtelijke samenwerking met Ommen, is sluitend informatiemanagement tussen de twee organisaties van essentieel belang. Daarom is nu ook de Gemeente Ommen lid geworden van samenwerkingsverband Dimpact.

Bestuursdienst Ommen-Hardenberg

Logo van de Gemeente OmmenDe Bestuurdienst Ommen-Hardenberg bestaat uit ruim 600 ambtenaren, die zowel werken voor de gemeente Ommen als de gemeente Hardenberg. Door de samenwerking wordt beoogd de kwaliteit van de dienstverlening kwalitatief beter en efficiënter uit te voeren.  Het is een organisatorische uitdaging waar de ICT een kritieke factor in speelt.

Mede dankzij Dimpact is de gemeente Ommen sneller instaat, invulling te geven aan een aantal nog te behalen i-Nup doelstellingen. Dit betekent onder andere dat onze burgers en bedrijven hun zaken met de gemeente beter en gemakkelijker kunnen regelen.” aldus wethouder Scheele van Gemeente Ommen.

Lidgemeente 32

Dimpact is verheugd Ommen te mogen verwelkomen. Gemeente Ommen is de 32e lidgemeente van coöperatieve vereniging Dimpact. Gezamenlijk vertegenwoordigen de Dimpact-gemeenten nu 1.351.000 inwoners door heel Nederland.

Vincent Hofman
Vincent Hofman
Sinds 1998 bezig met het maken van webpagina's , muzikant en levensgenieter. Ik vertaal veel Engelse artikelen in het Nederlands en zoek het web af voor interessante sites en weetjes. Heb sinds 2013 mijn eigen bedrijf voor web-consulting en web-developement

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: