Consulting

Door al meer dan 12,5 jaar ervaring bij gemeenten heb ik vooraan gezeten bij de ontwikkeling van de digitale dienstverlening in Nederland.

[one_third]

Dimpact consulting

dimpact consultingMet mijn ruime ervaring bij een van de eerste dimpact gemeenten ken ik de producten als geen ander. Als het nu gaat om het medewerkersportaal, je digitale loket  of het inrichten van transacties kun je samen met consulting van mij een situatie neerzetten om trots op te zijn.

[button url=”?page_id=1037″ target=”_self” size=”small” style=”coffee” ]Lees verder[/button]
[/one_third]

[one_third]

Webrichtlijnen

consulting webrichtlijnen1 januari 2013 was voor veel (semi)overheidsinstellingen d-day om aan niveau 1 te voldoen. Maar hoe nu verder ? 1 januari 2015 lijkt ver weg, maar heb je genoeg tijd om aan niveau 2 te gaan voldoen ? Een goede reden om via mijn consulting een plan op te zetten om ook hier aan te gaan voldoen.[/one_third]

[one_third]

Procesmanagement

consulting procesmangementAls het nu gaat om het inrichten van je digitale loket of het invoeren van de webrichtlijnen, alles valt en staat met de juiste taken aan de juiste mensen te koppelen.  Door eerst te kijken naar het proces weet je zeker dat zaken veel soepeler gaan lopen.
[/one_third]

Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.